Dotan

Zanger maakt comeback in Paradiso.

Dotan maakt zijn comeback in Paradiso. [fotocredit Harold Versteeg | PhotoFresh.nl]

Voor Dotan was zijn optreden in Paradiso afgelopen maandag een bijzondere. Hoewel de zanger  al ontelbare malen op de grote podia stond en zelfs een keer in Ziggo Dome , was zijn concert in Paradiso op maandagavond extra emotioneel en spannend.

Het was namelijk de eerste keer dat hij weer op het podium stond na het ’trollenschandaal’. Daarbij gebruikte hij fake fan accounts om zijn populariteit een extra boost te geven. Maar dat is nu allemaal voorbij. Ook kwam er voor het eerst sinds een tijd weer nieuwe muziek van hem uit.

Dotan maakt zijn comeback in Paradiso. [fotocredit Harold Versteeg | PhotoFresh.nl]

Zenuwen bleken in ieder geval helemaal niet nodig in Amsterdam want in Paradiso werd de zanger met luid applaus ontvangen door zijn fans.  Dotan raakte duidelijk ontroerd door alle bijval die hem ten deel viel en zong met meer passie dan ooit zijn nieuwe nummers. Uiteraard werden ook de grootste hits niet vergeten. Een memorabel optreden, dat is zeker.

Fotografie: Harold Versteeg PhotoFresh.nl