Gerard Joling

Zanger komt met eerste editie van Goud & Nieuw naar Ziggo Dome.

Gerard Joling treedt op bij Dutch Valley in Velsen. [fotocredit Harold Versteeg | PhotoFresh.nl]

Op zaterdag 28 december a.s. vindt de allereerste editie van Goud & Nieuw plaats in Ziggo Dome. Deze fonkelnieuwe show met een gouden randje wordt gebracht door één van Nederlands’ bekendste zangers en tevens tv-presentator Gerard Joling, die tijdens deze bijzondere showavond begeleid wordt door een grootkoppige big band.

Gerard Joling trekt dit najaar met Goud & Nieuw één avond alles uit de kast voor een feest met een gouden rand. In stijl wordt er teruggeblikt op een prachtig jaar en met elkaar geproost op een gloednieuw jaar. En dat alles in een chique setting die het midden houdt tussen gerookte zalm en oliebollen, tussen een coltrui en een cocktailjurk. Kortom: swingen en dansen in stijl op de grootste Nederlandstalige en Engelse hits die passen bij de gezelligste tijd van het jaar.

Goud & Nieuw combineert de warmte van kerst met het feest van Oud & Nieuw. Een feestavond die staat voor het samenzijn in stijl met vrienden, familie en andere dierbaren met een groot live orkest, blazers en strijkers, álles! @Mojo Concerts

Entertainment-NL, MOJO & RTL presenteren:
GOUD & NIEUW MET GERARD JOLING
Zaterdag 28 december 2019 | Ziggo Dome, Amsterdam

Foto’s: Harold Versteeg