Djamila

Fotoserie: YouTube-ster Djamila live in de Melkweg.

Djamila in de Melkweg Amsterdam [fotocredit Harold Versteeg | PhotoFresh.nl]

Op 20 oktober stond de populaire YouTube-ster Djamila met haar UNBREAKABLE tour in de Melkweg.

Je kent de Nederlandse Djamila als een van de populairste vloggers van het land, van haar muziekalbum Girl en van haar rol in de film Misfits en de titelsong van de bioscoopfilm Elvy’s Wereld – So Ibiza.

Met ruim een miljoen volgers kunnen we haar de grootste vrouwelijke YouTube-ster van Nederland noemen. Of zeg maar als Nederlandse in de VS, want zo’n zeven jaar geleden stak ze op eigen houtje de oceaan over en maakt ze sindsdien ongeveer drie keer per week vlogs over eten, reizen, make-up en experimenten. In de Melkweg wist ze een hele zaal op te zwepen met haar verschijning en haar muziek.

Fotografie: Harold Versteeg PhotoFresh.nl