Lisa Loïs

Zangeres met mooie Adele covers in Rijswijkse Schouwburg.

Zangeres Lisa Loïs tourt momenteel met een theaterprogramma van Adele-covers langs de Nederlandse theaters. Zaterdag 19 oktober was zij in de Rijswijkse Schouwburg.

Fans van Lisa Lois kunnen tijdens deze speciale tour een ander optreden verwachten dan anders. De zangeres die zelf zulke mooie songs schrijft staat nu met haar favoriete Adele nummers in de theaters. Adele is het grote voorbeeld van de zangeres en daarom krijgt het publiek nu een eerbetoon met Adele covers gepresenteerd. Dat doet ze met veel passie en met een zeskoppige band.

Lisa Lois is onder meer bekend van X-Factor, de talentenjacht die ze ooit won met het prachtige ‘Hallelujah’van Leonard Cohen waar ze wekenlang mee op de eerste plek van de charts stond. Dat liedje brengt ze ook in de Rijswijkse Schouwburg ten gehore. Dat doet ze naast veel Adele nummers als ‘Someone Like You’, ‘Hometown Glory’ en ‘Skyfall’.

Het levert een avond op met mooie nummers en een enthousiast publiek in een niet geheel uitverkochte zaal. Het enthousiasme is er niet minder om en Lois laat zien hoe ze vol passie de mensen kan bekoren met haar prachtige stem.

Fotografie: Anneke Ruys