Matt Winson

Indie folkband komt met tweede album.

Op 22 november zal het 2e album ‘Oscillate’ uitkomen van de band Matt Winson. De plaat is de opvolger van het goed ontvangen debuutalbum ‘Woodfalls’ dat in 2017 verscheen.

Eind 2017 besloot de band om een adempauze in te lassen. In het 1,5 jaar daarna werd in alle stilte aan nieuw materiaal gewerkt. Het resultaat is ‘Oscillate’, een muzikale zoektocht met melodieuze, melancholische liedjes over het goede tegenover het kwade, het donker van de nacht tegenover het licht van de dag, en de almaar verder polariserende wereld. Meer info over het album is hier te vinden.

Indie folkband Matt Winson ontstond in 2015 toen Matthijs Steur en Pieter van Winsen muziek gingen maken in een rokerig studentenkamertje in Leiden. Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot een volwaardige, vierkoppige band die de afgelopen jaren meer dan 4 miljoen keer werd gestreamd op Spotify. Daarnaast tourde de band mee met de Popronde, speelde headlineshows in o.a. Paradiso, Patronaat en de Baltische Staten, en was te gast bij De Wereld Draait Door en Radio 1, 2 en 3FM.

Aankomende periode is de band te vinden in:

21.11 | Gebr. De Nobel, Leiden (Albumrelease)
12.12 | V11, Rotterdam
14.12 | Corneel, Lelystad

20.12 | De Vorstin, Hilversum

03.01 | Paradiso, Amsterdam