George Michael

Eerste George Michael track in zeven jaar te horen in film LAST CHRISTMAS.

Het nieuwe nummer ‘This Is How (We Want You To Get High)’ van George Michael is nu te beluisteren. George Michael had het nummer vlak voor zijn onverwachte dood op eerste kerstdag in 2016 opgenomen. “It’s made me really emotional,” zei de Radio 2 DJ Zoe Ball na het nummer gedraaid te hebben. “Absolutely beautiful.”

Foto Harold Versteeg

This is How (We Want You To Get High)’ is het eerste nieuwe nummer van George Michael in zeven jaar en is te horen in de nieuwe romantische comedy LAST CHRISTMAS – geschreven door o.a. Emma Thompson, die zich liet inspireren door de muziek van George Michael en Wham!.

Regisseur Paul Feig: “When you get a song that has never been heard, you don’t want to just use, like, 15 seconds of it. The song starts at the end of the film, and then goes into the credits.”

De familie van George Michael schreef “This new track we proudly send as his gift to you this season to bring you all love and festive joy, whoever you worship, whoever you love.”

LAST CHRISTMAS draait nu in de bioscoop.

De muziek van George Michael en Wham! is prominent aanwezig in LAST CHRISTMAS, waaronder natuurlijk ook de bitterzoete kerstklassieker waar de film haar naam aan ontleent. Daarnaast zal in deze film een nummer van deze legendarische artiest te horen zijn die nog nooit eerder uitgebracht is. George Michael heeft gedurende zijn succesvolle carrière meer dan 115 miljoen albums verkocht en tal van hits gescoord.

De film is geproduceerd door BAFTA winnaar David Livingstone (Calamity Films), Emma Thompson, door Paul Feig en Jessie Henderson (namens Feigco Entertainment) en Sarah Bradshaw als uitvoerend producent.

www.lastchristmasfilm.nl
#LastChristmasNL