Kim Wilde

Fotoserie: Kim Wilde bouwt gezellig feestje in Paard Den Haag.

Popicoon Kim Wilde heeft een tour met acht Nederlandse optredens achter de rug. Op 22 november stond de zangeres met de Here Come The Aliens Tour voor een uitverkochte zaal in Den Haag.

Het Paard was vooral gevuld met de grootste fans die de eerste rijen bevolkten. Ook andere liefhebbers van 80’s muziek waren naar de hofstad gekomen voor het optreden van Kim Wilde. De mensen hoopten vooral op de grootste hits als ‘Kids In America‘, ‘Anyplace Anyhow Anytime’, ‘You Keep Me Hanging On‘, ‘Never Trust A Stranger’ en ‘Cambodia‘ en dat kregen ze ook. En ook ‘Checquered Love’ en ‘You came’ waren in de set opgenomen. Uiteraard luidkeels meegezongen door het publiek.  Kim Wilde draagt ons land een warm hart toe, blijkt. Ze roemt ook de popzaal het Paard waar ze zich opperbeat thuis voelt.

Tijdens het concert was ook veel ruimte ingebouwd voor meer recente muziek van Kim Wilde’s album ‘Aliens Live’. Het werd een dynamisch maar ook uitermate gezellig optreden wat vooral tijdens de grote hits uitmondde in een feestje. Vandaar dat ze bijna elk jaar wel wat concerten hier doet. Nu al kondigt ze aan dat er in 2020 een ‘Greatest Hits’tour komt speciaal voor haar zestigste verjaardag. “Wel allemaal komen!” grapt ze en dat gaat zeker gebeuren. (AR).

Fotografie: Anneke Ruys