K3

Nieuwe K3-show met alle grootste hits in 2020.

Na groot succes in 2019 kan 2020 kan jong en oud in 2020 weer genieten van de nieuwste K3-show! Zing en dans mee op hun grootste hits in een theater bij jou in de buurt! Ben jij er ook bij?

Het is zover! Boek nu eerste tickets voor de nieuwe K3 Show in Nederland!

Zing en dans mee op de grootste K3 hits in een theater bij jou in de buurt! Hanne, Marthe en Klaasje geven het beste van zichzelf in Den Haag, Amsterdam, Groningen, Apeldoorn, Den Bosch, Rotterdam & Breda.

Je kan kiezen uit Droomstoelen, rang 1, rang 2 en rang 3. Welke plekken zich waar bevinden staat aangegeven op de zaalplattegrond bij het theater van je voorkeur. De diverse rangen zijn gebaseerd op de zichtlijnen. De droomstoelen zijn de beste plaatsen in de zaal en bevinden zich het dichtstbij het podium. Per 2 droomstoelen heb je recht op een exclusieve poster van K3. Deze kan je op vertoon van je tickets ter plaatse afhalen bij de merchandising stand.

Vanaf 22 augustus in Den Haag (World Forum Theater 22 augustus), Amsterdam (AFAS Live 10 en 11 oktober), Groningen (Martiniplaza 17 en 18 oktober), Apeldoorn (Orpheus 21 en 22 oktober), Den Bosch (Brabanthallen 24 oktober), Rotterdam (Nieuwe Luxor Theater 7 en 8 november) en Breda (14 november Breepark). @Studio 100

Foto Esmee Burgersdijk

https://www.k3concert.nl/shows/nederland