Indian Summer Festival

Kensington, Krezip, Lil Kleine en meer naar Indian Summer Festival 2020.

Zanger Eloi Youssef van de band Kensington bij De Vrienden van Amstel in Ahoy [fotocredit Harold Versteeg | PhotoFresh.nl]

Festival op de Geestmerambacht presenteert line-up voor bomvolle zaterdag 27 juni en organiseert feestelijke weekender

Indian Summer Festival maakte eerder de eerste reeks artiesten bekend voor de aankomende editie in 2020. Onder meer Kensington, Krezip, Lil Kleine, DI-RECT, Snollebollekes en Davina Michelle reizen af naar het festival op recreatiegebied Geestmerambacht in Langedijk.

Kensington
Kensington is de grote afsluiter van Indian Summer Festival. In 2017 speelde de band al een verbluffende show op het festival. In de tussentijd heeft Kensington zijn reputatie als grootste rockband van Nederland alleen maar versterkt, met onder meer een uitverkochte show in de Johan Cruijff ArenA, het nieuwe album Time en wederom een uitverkochte concertreeks in de Ziggo Dome. Ook Krezip betreedt dit jaar het hoofdpodium van Indian Summer. De band maakte afgelopen jaar hun grote comeback met drie uitverkochte Ziggo Dome-shows en het nieuwe album Sweet High dat in een paar dagen tijd de status van gouden plaat behaalde.

Meest gevraagd
Met Lil Kleine boekt Indian Summer Festival een publieksfavoriet. De Amsterdamse rapper werd door het Indian Summer-publiek het meest gevraagd in een publieksenquête. Nu komt hij samen met zijn band The Entourage naar Indian Summer. De Nederlandse hiphop is sowieso goed vertegenwoordigd op het festival met optredens van Snelle, Jonna Fraser en Joost. Daarnaast valt er als vanouds ook weer veel te dansen op tropische tracks en dancehits van Nafthaly Ramona, Wildstylez en Fab x Paans. @Indian Summer Festival

Foto’s: Harold Versteeg