Leonie Meijer

Zangeres ontroert met nieuw album en optreden in Theater Zuidplein.

Op 26 februari presenteerde zangeres en songschrijver Leonie Meijer haar nieuwe album ‘Perfect Solitude’ in Theater Zuidplein te Rotterdam.

Dit nieuwe album was ook de aanleiding van de nieuwe theatertour ‘Perfect Solitude’. Die werd al eerder voorafgegaan door de mooie en goed ontvangen focustrack ‘Anyway’.

Bijna tien jaar na het winnen van de allereerste editie van The Voice of Holland en na samenwerkingen met onder meer Jeroen van der Boom, Martin Buitenhuis, Nick Schilder gaat Leonie Meijer haar eigen weg. In haar inmiddels alweer vierde theaterprogramma, gaat de zangeres in op de kracht en de schoonheid van alleen zijn. Het is een album vol nieuwe songs waarin Leonie’s unieke stemgeluid centraal staat.

In het Rotterdamse Theater Zuidplein maakt Leonie indruk met haar gedreven, passionele en soms ontroerende songs met begeleiding van haar piano en gitaar weet zij het publiek te raken. Tussen de liedjes door praat zij met het publiek en deelt momenten uit haar leven. Ze zingt naastliedjes van het nieuwe album ook meerdere songs uit haar nu tienjarige carriere. De mensen zijn duidelijk onder de indruk van de mooie voorstelling ‘Perfect Solitude’.

Voor meer info en de speellijst: www.leoniemeijer.com

Fotografie: Natascha Verheij