Angie Flare

Angie Flare – Footprints in the Sand EP

Footprints in the Sand is de debuut EP van de Brabantse singer-songwriter Angie Flare. Het is een plaatje vol met prettig in het gehoor liggende countrypop liedjes. Het mini-album ademt Angie’s liefde voor Nashville en de countrysterren die de stad voortbracht. Het is de vibe, de muziek en de sfeer van de catchy songs die je meteen meenemen in de wereld van de zangeres. Een afwisselend klinkend werkje waaruit overal liefde en passie voor countrypop muziek ademt. De meeste liedjes zijn lekker up-tempo en blijven lang in je hoofd ronddwalen. I Don’t is een meeslepende ballad en misschien wel het hoogtepunt van deze EP, die je zeker moet beluisteren. Een zonnestraaltje in duistere tijden zou je kunnen zeggen. Jammer dat de vijf liedjes weer veel te snel voorbij zijn. Dan hoop je natuurlijk dat er binnenkort nog een compleet album volgt.

https://www.angieflare.com/