Sandra van Nieuwland

Clubtour Sandra van Nieuwland verplaatst naar oktober.

De clubtour van Sandra van Nieuwland die in april en mei zou plaatsvinden, wordt om evidente redenen verplaatst. Voor negen van de tien shows is het gelukt nieuwe data in oktober en november te vinden. Voor de geplande show bij Gebouw-T in Bergen op Zoom kon helaas geen vervangende datum gevonden worden. Tickethouders krijgen persoonlijk bericht van Gebouw-T over hun kaarten. Voor alle andere shows geldt dat reeds gekochte kaartjes geldig blijven voor de nieuwe data.

Onder de naam Human Alien and More zullen Sandra en haar band materiaal van haar meest recente album spelen. Ook eerder werk van onder meer haar eerdere albums And More en Banging On The Doors Of Love en natuurlijk de nieuwe single zullen ten gehore worden gebracht. Kaarten voor de shows zijn verkrijgbaar via de betreffende zalen en via www.sandravannieuwland.com/tour.

Sandra’s nieuwe single ‘Little One’

Over Sandra van Nieuwland
In 2012 beleeft zangeres, songwriter en muzikante Sandra van Nieuwland haar doorbraak bij The Voice of Holland. Ze wint het seizoen niet, maar scoort wel grote hits met onder meer de nummers More en Keep Your Head Up. Ze breekt records in de Nederlandse hitlijsten door tegelijkertijd op nummer 1, 2 en 3 te staan. Haar debuutalbum And More wordt platina. Na het avontuur bij The Voice richt Sandra zich op het schrijven van eigen muziek en ontvangt de Edison voor beste popalbum met Banging On The Doors Of Love. Eind 2018 volgt alweer haar vierde, dit keer in eigen beheer uitgebrachte album Human Alien en toert ze langs de Nederlandse theaterzalen. In 2019 brengt ze in het kader van Bevrijdingsdag de single Thirsty Dolphins uit en verschijnt later in het jaar de kerstsingle Mirrors. In februari 2020 brengt ze haar nieuwe single Little One uit, dat gaat over het kindje dat haar ex verwacht met zijn nieuwe liefde. @Indigo Moon Concepts

Meer informatie: www.sandravannieuwland.com

Foto: Harold Versteeg

Nieuw tourdata
Zo 4/10 De Pul, Uden
Vr 09/10 Fluor, Amersfoort
Za 10/10 De Vorstin, Hilversum
Za 17/10 Manifesto, Hoorn
Zo 18/10 Luxor Live, Arnhem
Zo 25/10 Volt, Sittard
Do 29/10 Mezz, Breda
Vr 30/10 Q-Factory, Amsterdam
Vr 27/11 Kroeproekfabriek, Vlaardingen