KingsdayVR Festival

Wesley Sneijder verwelkomt KingsdayVR festival.
KingsdayVR, is een van de weinige festivals die dit jaar door kan gaan. Het is een uniek evenement in Virtual Reality waarin je elkaar kunt ontmoeten en livemuziek kunt beleven. Opmerkelijk: onze Oosterburen zijn goed vertegenwoordigd op het festival: 30% van de tot nu toe gereserveerde tickets komt uit Duitsland. De opbrengst van het festival gaat in zijn geheel naar de Voedselbank.
De tickets voor het virtuele koningsdagfestival, KingsdayVR, zijn gratis voor iedereen die het evenement wil bezoeken. De tickets worden door niemand minder dan Wesley Sneijder ter beschikking gesteld aan feestgangers in binnen- en buitenland.
Opbrengst in zijn geheel naar de Voedselbank
Oud-voetballer Wesley Sneijder heeft zich al eerder ingezet voor de Voedselbanken, die momenteel in zwaar weer zitten. De gevolgen van de coronacrisis dreunen door en er lijkt voorlopig geen einde aan te komen. Mensen met een VR-bril krijgen nu dus gratis toegang tot het festival. Wel hoopt Sneijder dat mensen in ruil hiervoor zelf alsnog een donatie aan de Voedselbank zullen doen middels een Tikkie-link.
Avatar
Wesley Sneijder heeft op Ibiza zelf ervaren hoe mooi Virtual Reality is. De organisator van het KingsdayVR festival, Vrroom, liet hem kennismaken met de mogelijkheden en heeft hem voorzien van een VR-set.  Meinsma: “Hij zou het fantastisch vinden als meer mensen de effecten van VR kunnen ervaren en de mogelijkheden zien.” Sneijder is zelf als avatar aanwezig tijdens KingsdayVR.
Op Koningsdag kunnen mensen met een VR-bril van 20.00 tot 23.00 uur gratis meegenieten van de livemuziek, de DJ’s en de vuurwerkshow van KingsdayVR op de Dam in Amsterdam. Omdat niet iedereen in het bezit is van een VR-bril, is er ook een (gratis) livestream beschikbaar. copyright @The I Love Company @KingsdayVR @VRROOM Ultimate VR Experiences
KingsdayVR is een concept van The I Love Company
Producent: VRROOM Ultimate VR Experiences, www.vroom.nl
KingsdayVR.com
Voor meer informatie en hoe je een ticket kunt reserveren: www.kingsdayvr.com.