Aymar Torres


Zonnige muziek met een heerlijke tropische vibe.

Zomers klinkende muziek die hoop en positiviteit uitademt. Klanken die je even doen wegdromen van witte zandstranden en cocktails drinken op de beach. Dansen op tropische ritmes en je laten meeslepen door de positive vibe. Dat kun je zeker verwachten van de Arubaans-Colombiaanse Aymar Torres.

Torres is een Arubaanse zanger-gitarist-componist met Colombiaans bloed, die Braziliaanse bossanova vanaf de jaren 30′ tot nu covert van legendarische artiesten als Tom Jobim, João Gilberto, Jorge Ben, Gilberto Gil, Vinicius de Moraes, Sergio Mendes en Caetano Veloso.

Aymar Torres is de artiestennaam van Aymar Middendorp, een zanger en multi-instrumentalist uit Aruba met Colombiaans bloed. Daarnaast is hij de zanger-bassist van de rockband BOXRUBA en gitarist van de reggae-ska band OFFSHORE. Bossanova, cumbia, samba, son, bachata, bolero, merengue en zelfs een beetje Puerto Rico reggae. Een optreden van Aymar Torres is als een zonnige reis door Latijns Amerika en de Cariben.

Toen Aymar 19 jaar was verhuisde hij naar Nederland om zijn muziekcarrière voort te zetten. Je kent Aymar vast wel van televisieprogramma’s zoals De Beste Singer-Songwriter van Nederland (2013) en onlangs nog zijn blind audition en battle in de tiende seizoen van The Voice Of Holland Seizoen 10 (2019).

Sindsdien heeft hij op verschillende grote podia gestaan – waaronder de Zwarte Cross en Madnes Festival – en getoerd door de Antillen en Japan. Wellicht kent u Aymar van televisieprogramma’s zoals De Beste Singer-Songwriter van Nederland (2013) en onlangs nog zijn blind audition en battle in de tiende seizoen van The Voice Of Holland Seizoen 10 (2019).

De release van de debuutsingle van Aymar Torres heet E Porta en is gepland op 10 april: bossanova waarbij hij zingt in het Papiaments.

Hou deze zanger en onze website de komende tijd goed in de gaten! Dan kun je meer lezen over deze getalenteerde zanger.
www.aymartorres.com