Joe Bonamassa

Iconische bluesman komt met nieuwe muziek.

Een van de meest iconische namen in de moderne bluesmuziek, Joe Bonamassa, is terug met langverwachte nieuwe muziek uit zijn studio sessies in de legendarische Abbey Road Studio in Londen. De single “A Conversation With Alice” komt vandaag uit via J&R Adventures / Mascot Label Group.

Nu is de videoclip online waarin hij te zien is terwijl hij de track opneemt in de studio. “Alice,” zo blijkt, is de alias van een therapeut die Bonamassa consulteerde over een aantal terugkerende problemen in zijn leven. Maar hij kwam er achter dat deze ‘problemen’ juist hadden geleid tot zijn succes.

Bonamassa onthult ook dat het nummer deel uitmaakt van een gloednieuw album dat ergens later dit jaar komt. Details van de titel en releasedatum zijn nog niet bekend gemaakt, dus we moeten nog even geduld hebben.

Ondertussen heeft hij in deze quarantaine tijd wel een speciaal kijkje achter de schermen van “Nerdville”, zijn huis in Californië, gegeven op sociale media. Tot voor kort zat Bonamassa nog in een moordend tourschema tot het coronavirus de gehele muziek industrie plat legde. Hij moest zijn voorjaarstour in de U.S. net voor de laatste shows afkappen. En zijn Europese tour staat nu ook op losse schroeven. @Professional Independent Music Promotion

Fotografie: Luuk Denekamp

Voor meer info over “A Conversation With Alice” en ander Bonamassa nieuws, check  jbonamassa.com of ga naar een van de sociale media kanalen:

Website: jbonamassa.com

YouTube: /JoeBonamassaTV

Facebook: @JoeBonamassa

Twitter: /JBONAMASSA

Instagram: /joebonamassa

Keeping the Blues Alive Foundation:

keepingthebluesalive.org