Joe Buck

Singer-songwriter brengt eerste EP en single uit.

Op vrijdag, 24 april 2020, brengt singer-songwriter Joe Buck zijn allereerste EP uit, onderdeel van deze EP is zijn nieuwe en gelijknamige single getiteld ‘Own The Morning’. Voor een aantal nummers op de EP werkte hij samen met professionele singer-songwriters uit Nashville, waar hij ook z’n debuutalbum heeft opgenomen.

Joe Buck over zijn single ‘Own The Morning:

‘Na een break up denk ik altijd dat het verdriet nooit meer over gaat, maar dat is nooit zo. Langzaam maar zeker leer je er mee omgaan. Own The Morning gaat over het moment dat je niet meer de hele dag aan die persoon denkt. Het wordt iets makkelijker maar iedere ochtend raakt het je nog. Dan mis je alle kleine dingen een raakt het missen je het meest.’

Joe Buck stond in het voorprogramma van een aantal van zijn grote voorbeelden, zo tourde Joe door Europa met Kacey Musgraves en speelde hij in Amsterdam als support-act voor Maren Morris, Dan + Shay en Hunter Hayes. In 2019 ging hij op zijn eerste eigen uitverkochte clubtour, zong hij met zijn mentor Ilse DeLange voor een uitverkocht Ziggo Dome en had hij zijn eerste grote hit te pakken met ‘The Way You Take Time’.

Joe Buck zou deze maanden met zijn band op zijn White Roses Tour zijn geweest maar de start van tour is in verband met de Corona situatie naar september verplaatst. Voor informatie, tourdata en kaarten zie: www.joebuckmusic.com

@Friendly Fire

Foto Esmee Burgersdijk

Meer over Joe Buck:

Instagram: @joebuckmusic

Facebook: @JoeBuckMusic

Youtube: JoeBuckMusic

www.joebuckmusic.com