This Can Hurt

Belgische band sluit wereldwijde platendeal.

Het gebeurt niet vaak dat een Belgische band een wereldwijde platendeal sluit met een Engels label, en al zeker niet met het label van Greg Brooker en Peter Hook (Joy Division).’Het Waarschootse This Can Hurt kreeg het toch voor mekaar dus daarom hoog tijd dus om – nu de remaster van hun ‘Worlds Apart’ album dat eraan zit te komen – de band extra in het zonnetje te zetten.

This Can Hurt is van origine een duo bestaande uit Ray-M en Jack Noise. De eerste naam is een alias voor JP de Brabander, ook wel bekend van de bands LoopLizard en DeLaVega. De sound/stijl kun je bijvoorbeeld vergelijken met Sisters Of Mercy, The Cure, Type O Negative, Nine Inch Nails en misschien nog Simple Minds. Je hoort stijlen als gothic, rock en elektro in de muziek terug.

Van deze band gaan we in de toekomst waarschijnlijk nog veel meer horen! Check them out!

Hieronder de link naar de tracks ‘Some Days’ en “High Tide: