Hans Zimmer & Alan Walker

Hans Zimmer & Alan Walker komen met Remix van Time.

De Alan Walker-remix van de iconische Hans Zimmer-track Time uit de film Inception brengt twee generaties muzikale genieën samen. Voor dj-producer Alan Walker was het een lang gekoesterde droom om samen te werken met zijn idool: de componist Hans Zimmer. Hans Zimmer componeerde het nummer Time voor de soundtrack van de bekroonde filmhit Inception van Christopher Nolan uit 2010.

Tien jaar later komen Alan Walker en Hans Zimmer nu met een versie van Time die het publiek zeker nog niet eerder heeft gehoord. De remix is gebaseerd op Time (Orchestra Version) van het album The World of Hans Zimmer. De video die bij de remix wordt uitgebracht is de allereerste clip die ooit bij muziek van Hans Zimmer is gemaakt. In juli, tien jaar na het uitkomen van Inception, zal er ook een exclusieve vinylsingle van Time uitkomen. @Sony Music