Jack Poels

Jack Poels brengt nieuwe single ‘Zing’ uit.

Na de release van het zeer goed ontvangen solo debuut album ‘Blauwe Vear’ van Rowwen-Hèze frontman Jack Poels, brengt hij vandaag alweer een volledig nieuw lied uit. Het nummer heet ‘Zing’. Jack Poels zingt “voor treurige huizen, donkere daken, ook als morgen de zon weer schijnt” en werd beïnvloed door een filmpje van een vrouw die zong in lege Italiaanse straten om burgers moed te geven. Het nummer komt uit samen met een prachtige geanimeerde video, gemaakt door Ruud Geuijen. Het nummer is nu overal te beluisteren.

‘Zing’ komt uit op de dag waarop de solo tour van Jack Poels zou zijn begonnen, wilde het niet dat dit allemaal geannuleerd werd vanwege de corona-maatregelen. Het nummer werd ook enkele dagen voordat de lockdown van kracht ging opgenomen. Jack Poels over het nummer: “We hebben het lied ook zoveel mogelijk binnen gehouden, om het juist nu uit te brengen. De live optredens laten nog even op zich wachten, maar de animatie van Ruud Geuijen maakt veel goed. De tweede stem is van Anna Balou Baartmans.”

Laat de muziek voor troost zorgen in deze voor velen lastige tijd, evenals de bijbehorende video. We zien mensen thuis, Jack Poels die de Blauwe Vear schildert, het zorgpersoneel dat zo hard voor ons werkt en natuurlijk ook wc papier. Jack Poels sluit af: “Voor iedereen: Zing!” Copyright @Snowstar Records

‘Zing’ is nu beschikbaar op Spotify, iTunes, Apple Music, Deezer en Bandcamp. ‘Blauwe Vear’ kan nog steeds besteld worden in de webshop van Snowstar Records.