Marvin Dee Band

Vrijdag: Livestream!#EVOpenMic Livestream op Facebook.

Op vrijdag 29 mei speelt de Marvin Dee Band 45 minuten LIVE op de Facebook Pagina van Electro-Voice vanuit De Kroepoekfabriek in Vlaardingen. En dat is goed nieuws!

Het optreden is bijzonder omdat de band speciaal geselecteerd werd door het team van Electro-Voice Amerika om als 1 van slechts 18 acts op te treden op hun Facebook  tijdens een speciaal internationaal online festival. Een belangrijk moment voor de Marvin Dee Band want die betreffende pagina heeft maar liefst 216,000 volgers wereldwijd!

De art-rock/americana Marvin Dee Band uit Rotterdam bracht eind vorig jaar hun album ‘Changes’ uit. Voor hen staat die voor een nieuw hoofdstuk na een lange periode van verandering en groei op persoonlijk en muzikaal vlak.

Op vrijdag 29 mei om 20:00 lokale tijd streamt de band een set van 45 minuten via de Facebook pagina van electrovoice.com. Het optreden zal daar later ook nog op terug te zien zijn. Met deze belangrijke performance krijgt de Marvin Dee Band de kans om zich te laten zien aan duizenden mensen over de hele wereld.  Ook hopen de mannen dat hun nieuwe samenwerking met de Amerikaanse tak van electrovoice.com deuren zal openen voor meer internationale optredens zoals op de NAMM beurs in Californië.

De Marvin Dee Band speelde al langer met de Microfoons van Electro-Voice. In 2017 werd de band op Vrijpop Beuningen ontdekt door de Sales & Application Specialist van distributeur (Benelux) Equipment Solutions Partner.

Frontman Marvin Dee werd later dat jaar benoemd tot Official Influencer, en sinds 2019 gebruikt de hele band de microfoons van Electro-Voice. Onlangs stond Marvin Dee namens het merk al op verschillende evenementen en beurzen in Nederland en Belgie waaronder ISE in de RAI. Het optreden in de Kroepoekfabriekl in Vlaardingen is gratis te volgen door iedereen.

@Marvin Dee Band

WAT? Livestream
WAAR? Facebook Pagina van Electro-Voice
WANNEER? Vrijdag 29 mei om 20:00 CEST
WIE? Marvin Dee Band (Americana/Rock)