Oliver Heldens

DJ/producer hosts livestream in iconisch Koninklijke Concertgebouw.

Photo credit @alivecoverage

Met de grote impact van COVID-19 op de internationale muziekindustrie, schakelen wereldberoemde artiesten zoals DJ/producer Oliver Heldens sneller dan ooit door unieke digitale shows te organiseren, waarmee er tóch verbinding kan worden gemaakt met fans.

In zijn volgende stap om het publiek te bereiken en geld op te halen voor het goede doel, treedt Oliver Heldens op 5 juni op in het Koninklijke Concertgebouw Amsterdam, als headliner voor het American Digital Mirage Festival van Proximity.

In een tijd waar culturele instituten gedwongen de deuren moesten sluiten, geeft Heldens met zijn show het Concertgebouw een wereldpodium. Tijdens zijn uur durende DJ set draait hij niet alleen elektronische klassiekers, maar komt er ook nieuwe niet-uitgebrachte muziek voorbij.

Alle donaties die worden opgehaald tijdens Digital Mirage Festival, inclusief Oliver’s show, gaan naar Plus 1, een non-profitorganisatie die artiesten helpen in de muziekindustrie.

Fans kunnen RSVP’en voor de show via https://digitalmirage.io/.

Meer info over Oliver Heldens:

De 25-jarige ster Oliver Heldens staat bekend om zijn unieke geluid. Met talloze nummer #1 hits en meer dan 2 miljard cumulatieve streams op zijn naam, is hij niet meer weg te denken uit de scene. Naast dat Heldens één van de meest talentvolle producers is in de industrie, is hij, met een zevende plaats in de 2019 DJ Mag Top 100 DJs pool, ook een van ’s werelds favoriete house DJs.

Met een zevende plaats in de 2019 DJ Mag Top 100 DJs pool, ook een van ’s werelds favoriete house DJs. Heldens brengt zijn eclectic, high-octane sound naar meer dan 2,5 miljoen fans en laat deze jaarlijks op meer dan 130 shows horen, inclusief als headliner op ’s werelds grootste festivals zoals Coachella, Tomorrowland, Lollapalooza, EDC, Ultra en veel meer.@The Media Nanny