De Kraaien

De Kraaien gaan los op HipFest Livestream vanuit Scheveningen-Dorp.

Duister, gevaarlijk, uniek, hard, recht door zee, maar alles met een knipoog. De Haagse topact De Kraaien zal de popzaal van Scheveningen, Saturnus, op zaterdagavond 27 juni laten trillen op z’n grondvesten. Zo rechtstreeks je huiskamer binnen via de HipFest livestream! Andere topshows zijn er van Banana Savannah en Destructive Pinguins.

Livestream volgen
De Livestream is op zaterdag 27 juni vanaf 21.00 te volgen via:
Poppodium Aan Zee, HipFest, De Kraaien en YouTube.

Livestreamen vanaf de bank of live aanwezig zijn in Popzaal Saturnus?
Onder de strikte richtlijnen van het RIVM mag de organisatie een beperkt aantal bezoekers toelaten. Wil je kans maken op de laatste tickets? Stuur dan direct een mail naar info@hipfest.nl en vertel in het kort waarom jij hierbij wilt zijn.

Doneer voor de Haagse artiesten en cultuurmakers
Houd de sociale media van Poppodium Aan Zee in de gaten om te checken hoe je de Haagse artiesten en betrokken organisaties financieel kunt ondersteunen. Vóór, tijdens en na de livestreamshow zullen de mogelijkheden zichtbaar zijn.

Poppodium Aan Zee: De Culturele broedplaats van Scheveningen
YMCA en Popagenda willen met deze serie livestreamconcerten aandacht vragen voor Popodium Aan Zee, de broedplaats voor pop(muziek)cultuur, waar cultuureducatie, talentontwikkeling en programmering in verbinding staan, en waar meer (jonge) mensen, ongeacht afkomst, beperking of achtergrond, in aanraking komen met cultuur. Poppodium Aan Zee wil hiermee het popmuziekeducatie- en popmuziekpresentatie-aanbod in stadsdeel Scheveningen uitbouwen, vergroten, vernieuwen en laagdrempelig toegankelijk maken voor een zo breed mogelijk publiek. @De Media Centrale www.demediacentrale.nl

Info
Poppodium Aan Zee presenteert: HipFest Livestream
Shows van: De Kraaien, Banana Savannah en Destructive Penguins
Datum: zaterdag 27 juni
Aanvang 21.00

Alle info over deze livestream vind je via de socials van Poppodium Aan Zee en HipFest!