Dinand Woesthoff

Zanger en gitarist akoestisch in Amsterdamse Bostheater.

Dinand Woesthoff staat op zaterdag 8 augustus 2020 in het Amsterdamse Bostheater voor een kleinschalig akoestisch concert. Dit maakte de Haagse zanger bekend bij talkshow Beau.

Later zijn er nog 2 extra shows aan toegevoegd op 9 augustus. Tickets gaan morgen 18 juni om 10:00 uur in verkoop via www.dinandmusic.com en www.eventim.nl

De kaartverkoop voor dit concert is nu van start via www.dinandmusic.com en www.eventim.nl.

Voormalig Kane-zanger Dinand Woesthoff zal zaterdag 8 augustus, samen met gitarist Robin Berlijn, het podium betreden van het Amsterdamse Bostheater. Ze nemen je mee op reis van toen naar nu. Het wordt een unieke, akoestische show met een gelimiteerd aantal kaarten waarin de twee muzikanten hun nieuwe werk ten gehore brengen.

Dinand Woesthoff
Dinand Woesthoff was tussen 1998 tot en met 2014 actief als zanger van de Nederlandse rockband Kane. Nu heeft hij voor het eerst sinds 6 jaar weer muziek uitgebracht: de nieuwe singles ‘Can You Hear Me’ en ‘Whatever Comes For Me’.

Deze zomer geeft hij sinds jaren weer een concert waarin hij al zijn nieuwe muziek zal spelen. “Live, samen, connected. Voor het eerst in 6 jaar. Door voor- en tegenspoed. Genoeg te vertellen, genoeg te delen. It’s been a long time. Let’s meet up, in an acoustic summer.”, aldus Dinand over het concert in het Amsterdamse Bostheater.

@Friendly Fire @Het Amsterdamse Bostheater

Dinand Woesthoff naar Amsterdamse Bostheater
8 augustus 2020
Amsterdams Bostheater
Tickets kosten €50 (excl. €3,50 servicekosten en transactie- en/of verzendkosten). De voorverkoop is reeds van start gegaan via www.dinandmusic.com en www.eventim.nl.