JAYA

Spannende Britse formatie releaset bijzondere single.

Na de succesvolle EP ‘Happy With That’ is voor de in Australie geboren maar in Londen woonachtige singer-songwriter JAYA weer een nieuwe periode aangebroken met de release van de single ‘This Year’s News’. Centraal hierin staat de verleidelijke en charismatische JAYA, wiens stemgeluid doet denken aan bijvoorbeeld Tracy Chapman of Annie Lennox. Deze singer-songwriter is bekend vanwege de bijzonder energieke live-shows. Folk en pop gaan hand in hand in JAYA’s muziek en resulteren in een meeslepend geluid. De single ‘This Years News’ is de voorloper van het binnenkort te verschijnen debuutalbum ‘Fractured Disposition’. JAYA treedt op met geroutineerde muzikanten bassist/pianist/zanger Ronald Maas en drummer Stefano Magini. JAYA is zeker een upcoming formatie om nauwlettend in de gaten te houden! www.jayatunes.com

Check de single hier: