Sandra van Nieuwland

Exclusief 1.5 meter optreden op PrivePodium LIVE.

Op 6 juni gaf zangeres Sandra van Nieuwland een exclusief en intiem optreden op een mooie locatie in Amsterdam. Dat was in aanwezigheid van 30 mensen. Het was een 1-uur durend kleinschalig optreden op de tijdelijke Privé Podium locatie.

Sandra van Nieuwland werd aangekondigd door Charly Luske. Ze speelde uiteindelijk 1,5 waarvan ook een vragenronde voor de mensen op de live stream.

PrivePodium

Door het corona-virus zitten veel artiesten thuis en probeert ieder op z’n eigen manier een draai te geven aan de lege agenda. Ze kunnen het theater niet meer in, maar het publiek mag er ook niet meer naar toe. Vandaar dat de artiesten van Nederland verzameld worden en een privépodium krijgen via PrivePodium .

Vanuit hun huiskamer of studio, streamen ze naar de website van PrivePodium. Zo kunnen ze hun publiek toch bereiken, voor kleine of wat grotere sessies. Zangers, zangeressen, bandjes, cabaretiers; iedereen die door wil gaan met z’n vak en allemaal vanuit hun eigen ‘quarantaine-plek.’ En jullie, het publiek, kunnen ze zien performen.

Tijdens de stream-concerten kunnen mensen doneren. Dat is trouwens niet verplicht maar natuurlijk wel heel fijn. Deze donaties worden als volgt verdeeld:

      • 70% artiest
      • 20% corona-pot
      • 10% platform

Fotografie: Gwendolyne van Erp LivePicz.nl