Paradiso

Poptempel vanaf 7 juni weer open voor publiek.

Foto Harold Versteeg

Komende zondag verwelkomt Paradiso weer haar eerste dertig bezoekers bij de terugkerende zondagsdienst van Michelle David & The Gospel Sessions. Bij de volgende Sunday Service op zondag 14 juni mogen weer dertig mensen aanwezig zijn, tickets gaan 7 juni om 11:45 in de verkoop.

De filmische composities van pianist Guido zijn op dinsdag 30 juni te horen in Paradiso en ook dit concert is toegankelijk voor publiek, tickets zijn vanaf 5 juni verkrijgbaar op onze website.

Eefje de Visser brengt op vrijdag 3 juli een bijzondere concertfilm uit, die in Paradiso vertoond zal worden voor honderd mensen (uitverkocht). Op woensdag 8 juli presenteert Trick Ster een pandemische versie van het ‘ad-lib’ futuristisch operadrama HEROPERA. Meer programma’s worden binnenkort bekendgemaakt.

Paradiso heeft strikte maatregelen getroffen om kleinschalige concerten en programma’s mogelijk te maken, hier lees je meer over deze maatregelen.​

Paradiso introduceert Lidmaatschap Voor Het Leven

Met een Lidmaatschap Voor Het Leven lever je een grote bijdrage aan het voortbestaan van Paradiso en hoef je nooit meer een lidmaatschap aan te schaffen voor onze programma’s. Het lidmaatschap kost 500 euro en is vanaf nu verkrijgbaar in de Webshop van Paradiso. Meer informatie over bijdragen aan Paradiso is beschikbaar via deze pagina.

@Paradiso copyright

Foto’s Harold Versteeg