Pinkpop 2021

Ook verschillende Nederlandse acts verhuizen mee naar 2021.

Foto Harold Versteeg

Nadat onlangs Red Hot Chili Peppers als Twenty One Pilots aankondigden dat zij graag meeverhuizen naar Pinkpop 2021, zijn daar nu ook een aantal vaderlandse acts aan toegevoegd. Kensington is erbij, The Kik, Nona, Times A Million, Nu of Nooit winnaar Elle Hollis en de Haagse rapper Frenna. Op zaterdag 19 juni zullen Danny Vera, Joost en Nona gewoon naar Landgraaf komen. Op de afsluitende zondag staan The Kik met orkest en hiphopper Ares alsnog op Pinkpop.

Reeds gekochte tickets blijven geldig voor Pinkpop in 2021. Wanneer de doorstart van de reguliere ticketverkoop voor de 51e editie van Pinkpop begint, is momenteel nog niet bekend. Alle informatie omtrent de bewaarjeticket-regeling en kaartverkoop voor de 51e editie van Pinkpop vind je op www.pinkpop.nl/tickets.

Pinkpop bij je thuis in het weekend van 19, 20 en 21 juni 2020
In het oorspronkelijke Pinkpop-weekend worden er diverse activiteiten georganiseerd, zodat de Pinkpop-liefhebbers zich op 19, 20 en 21 juni 2020 absoluut niet hoeven te vervelen. Allereerst is daar op vrijdagavond de enige echte online Pinkpop Quiz, welke live wordt gepresenteerd vanuit Poppodium Nieuwe Nor in Heerlen. Alle informatie over de quiz is te vinden op de Pinkpop website en inschrijven kan tot en met aanstaande zondag 14 juni via www.pinkpop.nl/quiz.

Bevestigd tot nu toe:
Vrijdag 18 juni: Red Hot Chili Peppers, Twenty One Pilots, Kensington, Frenna Deluxe, Ten Times A Million, Elle Hollis
Zaterdag 19 juni: Danny Vera, Joost, Nona
Zondag 20 juni: The Kik met orkest, Ares

Reeds gekochte tickets blijven geldig voor Pinkpop in 2021. Wanneer de doorstart van de reguliere ticketverkoop voor de 51e editie van Pinkpop begint, is momenteel nog niet bekend. Alle informatie omtrent de bewaarjeticket-regeling en kaartverkoop voor de 51e editie van Pinkpop vind je op www.pinkpop.nl/tickets.

Copyright @Pinkpop © 2020 Festivals Limburg BV

Foto Danny Vera: Gwendolyne van Erp LivePicz.nl