Shayam

Shayam releases his amazing new single Fresh.

De sounds van Shayam zijn pure, originele eigen creaties. Ze verwijzen naar een verborgen diepte, die alleen met gevoel en zelfinzicht te benaderen en te onthullen is. De vibe is uplifting en meeslepend en als je je eraan overgeeft neemt de muziek je mee naar onbekende gebieden waar positiviteit de boventoon voert. ‘Fresh’ is de nieuwste track created by Shayam die vandaag het levenslicht ziet. Muziek waar je helemaal happy van wordt en waar je keer op keer naar wilt luisteren. Shayam creëerde een eigen concept met SZnse (spreek uit: S sense) wat staat voor Shayam’s gevoel en de essentie van alles. Het is de intentie van deze gepassioneerde DJ om zijn levenslessen en liefde voor de muziek te delen met de mensen. Met als doel om de wereld tot een positievere plek te maken. Met deze nieuwe track ‘Fresh’ is die missie meer dan geslaagd. Let all the positive vibes come to us!

Listen to Fresh: