Shayam

Shayam zet mooie positieve trend neer met sprankelende positive vibes

In deze zware corona-tijden gaan we soms wanhopig op zoek naar positieve muziek. Naar juist zachtere en liefdevollere klanken met healing power. Shayam zet met zijn eigen dance concept een positieve trend neer en voert je met zijn uplifting sounds mee naar een nieuwe, fascinerende wereld.

Door Anneke Ruys

Shayam is één brok creativiteit en komt uit Nederland. Hij staat klaar om met zijn authentieke Shayam-creations de wereld te vervoeren: denk aan sprankelende vibes met daarin verwoven een diepliggend verhaal en een warme positieve boodschap.

BEWUSTZIJN EN GROEI

Shayam is in de loop der jaren enorm gegroeid in bewustzijn. It’s all about consciousness and growth. Pijn, emotionele blokkades en negativiteit maakten plaats voor een warme, speelse en liefdevolle energie vol compassie en sprankelende vibes. Persoonlijke overtuiging en beleving inspireerden Shayam tot het uitstralen van deze positieve vibes in zijn muziek en naar zijn omgeving toe.

About the past. Als DJ heeft Shayam in gerenommeerde clubs gedraaid. Zoals in de befaamde Club Air in Amsterdam en op onder meer de feesten van Dance Valley. Met zijn typische warme, melodieuze, dromerige en met name creatieve/energieke dance muziek, weet hij zich steeds weer te onderscheiden. Ook heeft Shayam samen met de bekende Eelke Kleijn succesvol op zijn eigen feestconcept Joy Rising gedraaid.

About the present. De authentieke “Shayam” creaties staan voor een eenheid van muziek, eigen zang, zelf gecreëerd artwork/albumhoezen, eigen geschreven songteksten/lyrics, titels met een diepliggend verhaal en een warme positieve boodschap over dat we allemaal onze eigenheid hebben als mensen. “Out of the box creations die ook naadloos aansluiten bij datgene waar veel mensen graag naar luisteren. Een mooie energie die vrijkomt en die je graag wilt ervaren”.

About the future. De creaties van Shayam verwijzen naar een verborgen diepte van het leven, die alleen met gevoel en zelfinzicht te benaderen en te onthullen is. Waarden als begrip, compassie en behulpzaamheid doen hun intrede in tegenstelling tot het verouderde materialistische kader wat puur op ego was gebaseerd. Nu overheerst vooral het gevoel, de diepte en de passie.

ORIGINEEL CONCEPT

Shayam creëerde een eigen concept met SZnse (spreek uit: S sense) wat staat voor Shayam’s gevoel en de essentie van alles. Het is de intentie van deze gepassioneerde DJ om zijn levenslessen en liefde voor de muziek te delen met de mensen. Met als doel om de wereld tot een positievere plek te maken. Check this out. It’s the music of the future!

Meer info over Shayam: 

Shayam muziekkanalen: https://distrokid.com/hyperfollow/shayam/to-another-place

Spotify: https://open.spotify.com/artist/6KIn0Ws9sNUDGI2iZrqO5l?si=CV5rHnLxTMKVodrMSpbmbw 

Instagram: https://www.instagram.com/shayam_official/

Website: www.shayam.net