WENDE

Alleskunner lanceert nieuwe club- en theatertour.

In samenwerking met twintig clubs en theaters in heel Nederland lanceert WENDE vandaag haar nieuwe show: De Wildernis. De première zal plaatsvinden op 1 mei 2021 in Paradiso Amsterdam, daarna volgt een tour door Nederland en België. Alles is ongewis, maar voor Wende kan de toekomst ook een beslissing zijn.

Wende: “Ik heb lang getwijfeld omdat er zo veel onzeker is en veel van mijn optredens gecanceld zijn. Voor mij is het tijdens het maakproces noodzakelijk om een stip aan de horizon te zien: Je begint met een leeg blad papier en maanden later sta je vol spanning in Paradiso. Die stip, dat lichtpunt is de kracht om te beginnen. Ik voel ook dat het belangrijk is weer vertrouwen te hebben in de toekomst, ook al is die nog onzeker. Anders val je stil. Ik ben daarom blij dat zo veel clubs en theaters meedoen en daarmee een teken geven dat de toekomst ook een gezamenlijke beslissing kan zijn. Ik hoop dat het publiek volgt.”

Over De Wildernis
De voorbereidingen voor de De Wildernis zijn net begonnen met een team van gerenommeerde schrijvers, muzikanten en designers uit binnen- en buitenland. Zoals altijd gaat Wende weer op zoek naar antwoorden op vragen die we ons liever niet stellen, maar die ons raken in ons hart, hoofd en onderbuik. Versmelt ze muziek en design tot zinnenprikkelend totaaltheater. @Message From Mars

www.messagefrommars.nl

Foto’s Sanne de Wilde

Tickets, speellijst en meer info op: www.wende.nu

De Wildernis
Try-outs vanaf 10 april 2021
Première: 1 mei 2021 Paradiso Amsterdam
Tour: tot en met september 2021