3JS

3JS met bijzonder concert in De Tuin van 2020.
Op 3 augustus stond 3JS met drie optredens in de Tuin van 2020 op de de Brielsche Aap in Brielle.In De Tuin van 2020 geniet je deze zomer van een reeks bijzondere zomerconcerten! Van alle tuinen in Nederland, heeft de organisatie besloten te kiezen voor de Brielsche aap!

Vanaf de snelweg ga je het mooie vestingdorp Brielle in en dan ben je ineens in een andere wereld. Daar vind je een flink beschutte tuin met een groot podium en heel veel tafels en stoelen.
De bezoekers daar zitten al te genieten van een hapje en een drankje wachtend op wat er komen gaat. Vanavond spelen de 3js alweer voor de 3de keer vandaag. Om 12 uur, 16 uur en om 20 uur met een show van gemiddeld 1,5 uur
Bijzonder om te zien hoe de mannen van 3JS al zittend toch het enthousiasme en energie over kunnen brengen aan het publiek. Het wordt een kippevelconcert. Gewoon omdat je voelt hoe speciaal dit is. Om toch zo een concert van je favoriete band te mogen beleven. Op 3 augustus is de avond gevuld met een mix van oud en nieuw werk en zelfs worden er verzoekjes ingewilligd. Zo mochten Een met de Bomen en het Wiegelied, ook U2 niet ontbreken. Al met al een onvergetelijke avond daar in Brielle.

Op detuinvan2020.nl zijn alle optredens deze zomer te bekijken. Onder andere Typhoon, Nick & Simon, Paul de Leeuw, Diggy Dex, Alain Clark en Trijntje Oosterhout kun je verwachten. Elk optreden biedt plaats aan maximaal 140 mensen. Schrijf je in voor een Sunrise (12:00), Sunshine (16:00) of Sunset (20:00) concert en verras iemand die je lief hebt.

Er zijn arrangementen inclusief eten & drinken vanaf €65. Kijk voor meer informatie op https://detuinvan2020.nl/

Fotografie en verslag: Gwendolyne van Erp LivePicz.nl