Floor Jansen

Zangeres komt met twee kleinschalige, intieme shows.

De Nederlandse zangeres Floor Jansen geeft op 19 oktober twee kleinschalige en intieme shows met enkel zitplaatsen in AFAS Live in Amsterdam. Op één avond speelt ze twee shows samen met de Marcel Fisser Band en special guest Henk Poort.

De twee nieuwe shows gaan plaatsvinden in een speciale setting. Zo zijn er enkel zitplaatsen voor de shows, worden de kaarten op naam verkocht, kan er 1.5 meter afstand gehouden worden en er is vooraf een gezondheidscheck. De verkoop voor de twee shows start vrijdag 21 augustus om 10uur via Ticketmaster.

De metalfans wisten het al langer: Floor Jansen is één van de allerbeste zangeressen van Nederland. Sinds kort kunnen ook de niet-metalfans zeggen dat dat absoluut het geval is. Ze heeft een imposant oeuvre opgebouwd: van haar eerdere bands ReVamp en After Forever tot haar huidige band Nightwish, waarmee ze over de hele wereld stadions uitverkoopt. Floor is de meest succesvolle Nederlandse zangeres in het buitenland en werkte met talloze grote namen in het metalgenre, waaronder Sabaton en Ayreon.

Het was even schrikken voor de conservatieve metalfan toen Floor aankondigde mee te doen aan De Beste Zangers. Maar ze liet in het TV-programma haar veelzijdigheid nog maar eens zien. Van popballads tot opera en van Nederlandstalig tot Latin: Floor kan het allemaal. En eindelijk krijgt ze ook in Nederland de erkenning die ze verdient.

Floor Jansen zal samen met de Marcel Fisser Band en special guest Henk Poort het podium van de AFAS Live betreden. Ook Henk Poort nam dit jaar deel aan De Beste Zangers. Zo zong hij voor Floor Jansen het nummer The Sound of Silence van Disturbed, maar nam hij met net zoveel gemak Despacito (Luis Fonsi) en Your Man (Josh Turner) voor zijn rekening. Samen met Floor zong hij een indrukwekkende versie van Phantom of the Opera. Henk bewees hiermee een ontzettend veelzijdige zanger te zijn die, net als Floor, grote indruk maakte op de kijkers. @Mojo Concerts
FLOOR JANSEN

Maandag 19 oktober, 2020 | AFAS Live, Amsterdam
Aanvang: 19:00 uur | Entree: Vanaf €38.08,- (incl. servicekosten)

Maandag 19 oktober, 2020 | AFAS Live, Amsterdam
Aanvang: 21:30 uur | Entree: Vanaf €38.08,- (incl. servicekosten)