Candy Dulfer

’s Werelds bekendste saxofoniste live in Patronaat.

Saxofoniste Candy Dulfer met de 1,5 meter sessies in de Haarlemse Patronaat. [fotocredit Harold Versteeg | PhotoFresh.nl]

Candy Dulfer is voor het eerst in 30 jaar niet ergens aan de andere kant van de wereld op tournee. Maar wel stond ze op 19 september in het Patronaat! Dat was een extra feestelijk en bijzonder optreden, want 19 september was het Candy’s verjaardag én het optreden is onderdeel van een hele exclusieve theatertournee!

In deze voorstelling speelde Candy Dulfer natuurlijk een aantal van haar bekende nummers, vol jazz en soul, maar dit keer in een zeer intieme setting, gelardeerd met roadstories o.a. uit haar boek “Sax, Candy & Rock-’n-Roll”.

In de show waren muziek, humor en anekdotes met elkaar verweven. Ze vertelt over haar avonturen met Prince en Beyoncé, over haar prille begin bij Fanfare Jeugd doet Leven in een klein Noord-Hollands boerendorpje en haar avonturen met de Ierse bard Van Morrison. @Patronaat

Fotografie: Harold Versteeg