Heilung

Collectief op vrijdag 3 december 2021 naar 013 met nieuw ritueel.

Liveshows van Heilung zijn niet zomaar een concert, het is een ware beleving. Het collectief met leden uit Denemarken, Duitsland en Noorwegen brengt het publiek in extase met donkere soundscapes, sjamanistische ritmes en vocalen die je transporteren naar een andere wereld.

Zelf betitelen ze hun unieke stijl als ‘Amplified History’. In 2019 liet de band al een onuitwisbare indruk achter tijdens Roadburn Festival waar ze gekleed in middeleeuwse klederdracht het publiek wisten te bezweren met een rituele live ervaring. Op 3 december 2021 keren ze terug met nieuw materiaal en een nieuw ritueel.

De avond wordt geopend door Gaahls WYRD. De band achter de voormalige vocalist van Gorgoroth en God Seed wist indruk te maken met het debuutalbum GastiR- Ghosts Invited dat door Rolling Stone magazine al werd bestempeld als één van de beste black metal releases van 2019. @013

Heilung
Vrijdag 3 september 2021
Aanvang 20:00 / Deuren open 19:00
Ticketprijs: €34,40