Murder Ballad

Off-Broadway hit verkoopt duizenden tickets.

‘Murder Ballad’ heeft nu al het vertrouwen gewonnen van de theaterliefhebbers. Ondanks dat de musical met Vajèn van den Bosch, Buddy Vedder, Cystine Carreon en Jonathan Demoor nog van start moet gaan, zijn er afgelopen weken al duizenden tickets verkocht. Hierdoor is besloten om extra shows toe te voegen in onder andere Breda, Gouda en Leeuwarden.

De musical is met 100 shows de grootste tournee van dit najaar. Sinds de bekendmaking half juli zijn er al duizenden tickets verkocht voor de Off-Broadway hit ‘Murder Ballad’. Enkele shows zijn al uitverkocht, waarvan de première zelfs binnen 7 minuten uitverkocht was. Reden genoeg om extra shows aan te kondigen.

‘Murder Ballad’ vertelt het verhaal van Sara (Vajèn van den Bosch) een jonge twintiger vol ambitie, die alles uit het leven haalt wat erin zit, tot ze de kalmere Michael (Buddy Vedder) ontmoet en een gezin sticht. Alles lijkt goed te gaan, tot ze na jaren een oude vlam van vroeger tegen het lijf loopt en begint te twijfelen of ze wel de juiste levenskeuzes heeft gemaakt.

‘Murder Ballad’ is geschreven door Julia Jordan en Juliana Nash. Florus van Rooijen tekent voor de Nederlandse vertaling en de regie. De muzikale leiding, arrangementen en begeleiding zijn in handen van Marnix Wetzer.

De extra shows zijn op: 11 november in Chassé Theater in Breda en 28 november in Schouwburg De Harmonie te Leeuwarden. Naast de première op 12 oktober 2020 zal er diezelfde avond ook een voorpremière plaatsvinden in De Goudse Schouwburg te Gouda. @Royal Promotions

Voor meer informatie en kaartverkoop: www.stentproducties.nl