Shayam

Shayam brengt in deze chaotische tijden een opmerkelijke track uit.
‘Life’ wijst naar verborgen lagen van bewustzijn die momenteel overal aan de oppervlakten komen.

De maker zelf zegt er het volgende over: “De meesten van ons zullen (onbewust) wel voelen, dat we sinds dit jaar in een acceleratie van een bewustzijnsproces op wereldniveau zitten. De intense gebeurtenissen van dit jaar maken ongelooflijk veel los, zowel maatschappelijk als op persoonlijk niveau. Mijn nieuwste track “Life”, is een ongebruikelijke plaat. Het artwork en de muziek kunnen een helende beleving geven en kan angst verlichten.

Als je je concentreert op het midden van het artwork en de muziek beluistert, dan kun je dingen gaan ervaren. Er zitten bewust wat storende frequenties in, die juist blokkades in jezelf kunnen losweken. Daarbij kun je ook voelen wie je meer bent dan alleen maar je persoonlijkheid. Je kunt gaan voelen dat je leven bent in plaats van alleen maar een leven hebt.

De ervaring werkt het beste als je de track meerdere keren achter elkaar beluisterd en gaat voelen wat er dan met je gebeurt.
Listen & Enjoy!”