David Guetta

David Guetta lanceert Let’s Love & Match.

foto Harold Versteeg

David Guetta heeft een missie: zijn fans over de hele wereld helpen hun muzikale soulmate te vinden. Met de lancering van zijn nieuwe ‘Let’s Love & Match’ website krijgen singles over de hele wereld een unieke kans om op een blind date te gaan met hun ‘musical soulmate’. Ook ontdekken ze in hoeverre hun muzieksmaak overeenkomt met de muzieksmaak van David. De persoon met de beste match wint een exclusief face-to-face diner met de Franse DJ en producer.

Ondanks deze vreemde tijden is het wél mogelijk om online te daten en daarom zal de ‘Let’s’ Love & Match’ tool het koppel met de beste match samenbrengen door middel van een blind date via Zoom. De winnaars kunnen genieten van een all-inclusive dinerpakket, terwijl ze hun muzikale soulmate leren kennen op een door Warner Music georganiseerde online date.

Muziekliefhebbers over de hele wereld zijn enorm enthousiast over de nieuwste single ‘Let’s Love’ van David Guetta en Sia. De track is inmiddels meer dan 57 miljoen keer gestreamd wereldwijd en stond nummer 1 in de iTunes Global Chart, nummer 3 in de USA Dance Radio Chart, nummer 4 in de European Radio Chart en nummer 6 in de Shazam Global Chart. @Warner Music