Dance Valley en Dutch Valley

Festivals geloven in festivalzomer en kijken vooruit.

De 25ste editie van Dance Valley in Velsen. [fotocredit Harold Versteeg | PhotoFresh.nl]

UDC Events, de organisatie achter Dance Valley en Dutch Valley festival, laat zich niet uit het veld slaan door het huidige verbod op grootschalige evenementen. De organisatie is erg hoopvol over de toekomst van deze big events. Er staan voor volgend jaar genoeg hoopvolle dingen te gebeuren.
Hoewel niemand precies kan voorspellen hoe de festivalzomer er volgend jaar uit zal zien, wil UDC haar bezoekers alvast in de gelegenheid stellen om kosteloos een kaartje voor volgend jaar te reserveren.

‘We merken aan de berichten die we op social media plaatsen dat onze achterban ontzettend veel zin heeft om weer ‘s een feestje te vieren’, aldus de woordvoerder van het festival. ‘We zijn uiteraard niet blind voor de realiteit en op dit moment is er natuurlijk niet zo heel veel mogelijk op evenementengebied, maar de wereld kan er over negen maanden heel anders uitzien. We geloven absoluut niet dat je in dit stadium de festivalzomer van volgend jaar al kan afschrijven.

“Dit komt vooral omdat we de plannen voor 2020 grotendeels door kunnen schuiven naar volgend jaar. Dit scheelt enorm in de voorbereidingstijd.’ UDC is mede daarom hoopvol over de toekomst. ‘Omdat we geloven in festivalzomer 2021 willen we onze bezoekers iets geven om naar uit te kijken. Zij kunnen nu kosteloos en zonder verplichting vast hun ticket voor volgend jaar reserveren. We gaan ervan uit dat wanneer er weer groen licht komt voor de festivals iedereen staat te springen om snel een kaartje in huis te hebben.’

Geïnteresseerden kunnen zich vanaf donderdag 10 (Dance Valley) en 11 (Dutch Valley) december kosteloos inschrijven voor hun ticket op de websites van de festivals (www.dancevalley.com en www.dutchvalleyfestival.nl). @UDC Events

Fotografie: Harold Versteeg