Steven Wilson

Britse multi-instrumentalist komt naar AFAS Live.

Op dinsdag 21 september 2021 komt Steven Wilson naar Amsterdam voor een show in AFAS Live. De show is onderdeel van The Future Bites Tour die in het teken staat van het gelijknamige album dat begin volgend jaar uitkomt.

Steven Wilson legt momenteel de laatste hand aan het vervolg op To The Bone genaamd The Future Bites voor release in januari 2021. Speciaal voor deze tournee komt Steven Wilson met een zeer gelimiteerde vinyleditie van zijn komende zesde album. Deze vinyleditie kan nu worden gereserveerd. Eerder dit jaar moest Wilson The Future Bites Tour helaas annuleren i.v.m. de corona maatregelen maar in 2021 trapt hij de tournee opnieuw af.

Steven Wilson creëert al sinds eind jaren tachtig ambitieuze, dromerige composities die zwaar leunen op Pink Floyd, Van Der Graaf Generator en Yes. Naast een solocarrière leidt de Britse multi-instrumentalist ook de bands Porcupine Tree en No-Man. Ook als producer, componist en sessiemuzikant is hij zeer actief voor onder meer Opeth, Marillion en Dream Theater. Deze bijna grenzeloze creativiteit en extreme productiviteit legt Wilson geen windeieren. Hij was aanvankelijk een cultheld in progrock-kringen, maar is hij inmiddels doorgedrongen tot de mainstream. @Mojo Concerts

STEVEN WILSON – THE FUTURE BITES TOUR
Dinsdag 21 september 2021 | AFAS Live, Amsterdam
Aanvang: 20:00 uur | Entree: €50,40 (incl. servicekosten)