Deborah Parlor

Deborah Parlor komt met stoere Americana debuutsingle.

Deborah Parlor is een zangeres en songwriter van Nederlandse bodem die een naam voor zichzelf aan het maken is in de wereld van Americana- en popmuziek.

Deborah noemt zichzelf een ‘rebel at heart’ en roept met haar songs, een mix van stoere Americana en country met eerlijke teksten en een internationale sound, een misschien wel ouderwets gevoel van vrijheid op.

Op 8 januari lanceert ze haar debuutsingle Closing Time, een nummer dat ze samen schreef met Ed Struijlaart en Peter Slager (Bløf). Ondertussen werkt ze samen met muzikant en producer JB Meijers (Ilse Delange, Barry Hay) aan haar debuut EP die voor later dit jaar gepland staat.

De Amsterdamse Deborah is geen vreemde op het podium en werkt al jaren in de muziekindustrie als schrijfster en uitvoerend artiest. Ze groeide op omringd door muziek en theater en wist al jong dat dit de passie was waar ze haar leven mee wilde vullen. Ze trad op in binnen- en buitenland en ontdekte haar talent om liedjes te schrijven en gitaar te spelen waarna ze naar haar eigen muzikale identiteit toe groeide.

Het besluit om in 2018 voor een jaar naar Londen te verhuizen, waar ze samenwerkte met Don Mescall (Ronan Keating) en Tom Nichols (Kylie Minogue) bracht haar carrière in een stroomversnelling. In Nederland volgt ze nu haar eigen pad met haar eigen muziek met vaak melancholische teksten en meeslepende melodieën. @Multimo Media

www.deborahparlor.com