Griff

Rising star Griff brengt nieuwe single ‘Black Hole’ uit.

Foto Credit: Jordan Rossi

Eerder deze maand werd de 19-jarige Britse zangeres Griff uitgeroepen tot een van de BBC Sound of 2021-talenten en haar nieuwe track ‘Black Hole, bewijst dat ze in dit rijtje thuishoort. ‘Black Hole’ is een instant dark-pop anthem waarin Griff zingt over het moderne tienerleven.

Griff: “I wrote this song as a bittersweet heartbreak track. I actually love how melodramatic it is, as there’s obviously not “a big black hole where my heart used to be”, but the melodrama of the lyrics – over a really interesting beat – keeps the song fun, and not too serious.”

OVER GRIFF
Van jongs af aan creëert Griff: van muziek tot mode en video. Haar debuut EP Mirror Talk verschijnt in 2019. Het trekt algauw de aandacht en GRIFF wordt wereldwijd gefeatured op platforms als I-D, VOGUE en MTV. Ze brengt de singles ‘Mirror Talk’ en ‘Good Stuff’ uit, die ze onder andere speelt tijdens haar optreden op ESNS 2020. Eind vorig jaar kwam het nummer ‘Love Is A Compass’ uit, de officiële track onder de Disney Kerst campagne. @Warner Music

Bekijk hieronder de videoclip.