Cardi B

Cardi B is terug met nieuwe single ‘UP’.

De met een GRAMMY AWARD bekroonde, multi-platinum superster Cardi B heeft vandaag haar nieuwe single ‘UP’ uitgebracht. ‘Up’ is geproduceerd door DJ SwanQo & Young DZA, en volgt het succes op van haar recente hit-single ‘WAP’ feat. Megan Thee Stallion.

In de door Tani Muino geregisseerde videoclip van ‘UP’ zie je Cardi B in een aantal sexy outfits op verschillende locaties, beginnend op een begraafplaats waar een grafsteen met ‘RIP 2020’ te zien is.

Cardi B lanceerde vorige maand ook de serie ‘Cardi Tries’ op Messenger’s Watch Together, Messenger Rooms en via Instagram’s Watch-Together functie.In 8 afleveringen verlegt ze haar grenzen en duikt in de wereld van onder andere een ballerina, lerares en sushi-chef wat komische beelden oplevert.

CARDI B
Cardi B’s onstuimige geest en de eigenschap om geen blad voor de mond te nemen, hebben ervoor gezorgd dat ze in korte tijd een veelgeprezen entertainer, actrice en wereldberoemde rapper is geworden. De single ‘Bodak Yellow’ betekende haar grote doorbraak in 2017 en met haar eerste solo album Invasion Of Privacy (2018) verbrak ze record na record en won ze een Grammy voor Best Rap Album. Afgelopen jaar scoorde ze een gigantische hit met ‘WAP’ waarmee ze als eerste vrouwelijke rapper de nummer 1 positie bereikte in de Spotify Global Top 200 chart. Daarnaast werd ze door Billboard verkozen tot Woman Of The Year 2020.@Warner Music

Bekijk de kleurrijke video hier: