Sam Fischer en Demi Lovato

Sam Fischer en Demi Lovato brengen gezamenlijke single uit.

Persfoto credit Angelo Kritikos

Na het enorme succes van zijn hit This City, is Sam Fischer terug met de nieuwe single What Other People Say, die hij opnam met Demi Lovato. Deze week werd Sam Fischer door YouTube uitgeroepen tot de eerste Artist on the Rise van 2021.

De Australische singer-songwriter schreef What Other People Say al vóórdat zijn single This City uit 2018 een wereldhit werd. In Demi Lovato vond Sam de perfecte duetpartner voor de persoonlijke song.

Met This City, dat begon als TikTok-sensatie, behaalde Sam Fischer inmiddels meer dan 350 miljoen streams en meer dan 50 miljoen views. In december vorig jaar verscheen zijn project Homework. Naast zijn solocarrière als artiest, schrijft hij ook nog steeds voor wereldsterren als Ciara, Lennon Stella, Louis Tomlinson, Elle King en Jessie J. Door YouTube werd Sam Fischer deze week als eerste artiest van 2021 uitgeroepen tot Artist on the Rise, in navolging van Mabel, Aitch, Freya Ridings, Mahalia, Beabadoobee en Celeste.

Demi Lovato is één van de meest succesvolle artiesten van dit moment. Al in 2008 brak ze door als actrice en zangeres. Daarna tourde ze de wereld over, bracht ze zes albums uit en werd haar single Sorry Not Sorry (2017) meer dan 195 miljoen keer gestreamd.

Met meer dan 108 miljoen volgers op social media is ze ook daar één van de grootste namen van deze tijd. In januari trad Demi op tijdens het avondprogramma van de inauguratie van president Biden. @Sony Music