Sia & David Guetta

Sia & David Guetta releasen single ‘Floating Through Space’.

Sia heeft vandaag haar nieuwe single met David Guetta uitgebracht: ‘Floating Through Space’. De track zal terug te vinden zijn op het album Music – Songs From And Inspired By The Motion Picture dat volgende week vrijdag uitkomt. Het is niet de eerste keer dat Sia en David Guetta samenwerken. Afgelopen tien jaar scoorden ze hits met onder andere ‘Titanium’ en recent met de single ‘Let’s Love’ – die inmiddels meer dan 150 miljoen streams heeft.

Luister ‘Floating Through Space’

Op de dag van album release verschijnt ook de film Music waar het veertien nummers tellende album een aanvulling op is. De film Music is door Sia geregiseerd en is genomineerd voor twee Golden Globe awards: Best Motion Picture – Musical or Comedy en Best Actress in a Motion Picture – Musical or Comedy (Kate Hudson). Eerder verschenen tracks als ‘Together’, ‘Courage To Change’ en ‘Hey Boy’.

SIA
De Australische Sia begint haar muzikale carrière in de jaren negentig. Haar echte doorbraak beleeft ze wanneer ze naar de VS vertrekt en in 2014 haar zesde album 1000 Forms Of Fear uitbrengt met daarop onder andere de single ‘Chandelier’. Daarna behaalt ze succes met onder andere de single ‘Cheap Trills’ en het Kerst album Everyday Is Christmas. Naast haar solo werk, schrijft Sia nummers voor andere artiesten. Zo schreef ze nummers voor Ke$ha, Beyoncé en Rihanna.@Warner Music