Wouter Hardy

Nederland dubbel vertegenwoordigd op Eurovisie Songfestival.

De Nederlandse Producer Wouter Hardy (artiestennaam HRDY), die in 2019 het winnende songfestival nummer ‘Arcade’ (Duncan Laurence) produceerde en daaraan meeschreef, levert deze
editie van het songfestival de inzending voor Zwitserland.

Hardy werd in 2020 benaderd door de Zwitserse delegatie om mee te doen aan een schrijverskamp om de Zwitserse inzending voor 2021 te vervaardigen. Samen met zijn vertrouwde co-write Nina Sampermans en de Zwitserse artiest Gjon’s Tears schreef hij Tout ‘l univers’. De song won in de pitch van 10 andere inzendingen.

Hardy heeft sowieso niet te klagen over wat het songfestival hem allemaal brengt. Arcade maakt momenteel een 2e fase door, met succes in o.a. Engeland, maar ook Mexico, Canada en zelfs de Verenigde Staten.

Hardy timmert zelf als artiest ook aan de weg. Onder zijn artiestennaam HRDY brengt hij sinds februari elke maand een track uit. Deze maand verscheen Brother. Een track die de loop van het leven (tot nu toe) van zijn broer en hem weergeeft, met alle ups-and-downs.

In december wordt zo zijn eerste album afgerond. Wouter: “Met HRDY ga ik terug naar mijn passie. Neo Klassieke muziek. Naast producties voor derden hoop ik zo mijn eigen plekje als artiest te kunnen veroveren. Ik kan haast niet wachten om hier ook live mee aan de slag te gaan.” @LIEV Promotie en Productie