Bebe Rexha

Popster kondigt nieuw album’Better Mistakes’ aan.

De Amerikaanse popster Bebe Rexha brengt op 7 mei haar nieuwe album Better Mistakes uit. Het album telt dertien tracks, waaronder de eerder verschenen hit-singles ‘Baby I’m Jealous’ ft. Doja Cat en ‘Sacrifice’.

Daarnaast zijn er ook nieuwe samenwerkingen met onder andere Ty Dolla $ign, Lil Uzi Vert en Travis Barker op het album te vinden.

Bebe Rexha combineert op Better Mistakes elementen van rock en hiphop met pop en kaart thema’s aan als kwetsbaarheid, zelfbewustzijn en female empowerment. Naast de album aankondiging, dropt Bebe ook haar nieuwe track ‘Sabotage’ inclusief videoclip.

Bebe over ‘Sabotage’: “Sabotage’ is one of the most vulnerable songs on my new album, Better Mistakes. It’s just as beautiful as it is painfully honest. I admit to getting in my own way when things are going well. I know I am not alone in experiencing self-sabotage during life’s most precious moments, and this ballad is an acknowledgment that sometimes we are our own worst enemy.” @Warner Music

Bekijk hieronder de videoclip.

 

OVER BEBE REXHA
De tweevoudig Grammy genomineerde Bebe Rexha is een van de meest gestreamde vrouwelijke artiesten ter wereld. Waar ze in het begin van haar carrière nummers voor andere artiesten schreef, kreeg ze zelf in 2018 vooral bekendheid met debuutalbum Expectations. Ze bestormde de hitlijsten met haar singles ‘I’m a mess’, ‘I got you’ en ‘Meant to Be’, en grote samenwerkingen als ‘Hey Mama’ met David Guetta, Nicki Minaj en Afrojack en ‘In The Name Of Love’ met Martin Garrix.