Guns N’Roses

Legendarische rockband komt naar Groningen.

foto Luuk Denekamp

Guns N’ Roses komt op 23 juni 2022 naar het Stadspark in Groningen. Het concert dat deel uitmaakt van hun Europese tour trapt af met special guest en Grammy Award winnaar Gary Clark Jr. De kaartverkoop start vrijdag 9 april om 10:00 uur via Ticketmaster.

De comeback van Guns N’ Roses in 2016 ging gepaard met een uiterst succesvolle wereldtournee die in 2017 en 2018 ook Nederland aandeed. De Amerikaanse band streek toen met de Not In This Lifetime Tour neer in het Nijmeegse Goffertpark, waar ze hun langste concert ooit speelden. Vandaag kondigt Guns N’ Roses de verplaatsing van hun komende Europese tournee aan, inclusief een aantal nieuwe data en hun terugkeer naar Nederland;

Meer informatie over de tour en het volledige tourschema: www.gunsnroses.com/tour

Met zes studioalbums op zak, is Guns N’ Roses een van de belangrijkste en meest invloedrijke acts in de muziekgeschiedenis en met legendarische liveoptredens weten ze miljoenen fans over de hele wereld aan zich te binden.

Guns N’ Roses bestaat uit Axl Rose (zanger, piano), Duff McKagan (bassist), Slash (gitarist), Dizzy Reed (keyboard), Richard Fortus (gitarist), Frank Ferrer (drummer) en Melissa Reese (keyboard). @Mojo Concerts

Radio Veronica presents
GUNS N’ ROSES
+special guest Gary Clark Jr.
Donderdag 23 juni 2022, Stadspark, Groningen

Aanvang: 17:30 uur | Entree: vanaf €95,20 (incl. servicekosten)