Kensington en De Staat

Twee nieuwe bands op Scheveningen LIVE on the BEACH 2021

De zeer succesvolle bands Kensington en De Staat geven op vrijdag 10 september 2021 een uniek strandconcert op het strand van Scheveningen: KENSINGTON en DE STAAT – LIVE on the BEACH.

Sinds 2012 werkt Kensington keihard aan een meer dan glansrijke carrière. Kensington is simpelweg te groot voor Nederland want welke andere, nog relatief jonge, band verkocht de Johan Cruijff Arena gemakkelijk uit? Juist, dat is Kensington!

Maar denk niet dat de mannen op hun lauweren rusten na al het, overigens meer dan terechte, succes. Ze zijn altijd hongerig en willen altijd beter en meer. “We kunnen niet wachten om weer te spelen! Hoe mooi is het om aan het eind van een warme nazomerdag met z’n allen helemaal los te gaan?” aldus Kensington gitarist Casper Starreveld. Hoog tijd dus om het strand van Scheveningen eens stevig op zijn grondvesten te laten schudden!

De Staat op Lowlands Festival in Biddinghuizen [fotocredit Harold Versteeg | BrunoPress]

De Staat

De heren van De Staat gaan al tien jaar mee en weten al tien jaar te verrassen.

De band heeft een ijzersterke sound en live weten ze meer dan overtuigend te spelen. Ze deden al een Europese tour en speelden begin 2017 hun grootste Nederlandse clubshow in een uitverkochte AFAS Live. Later dit jaar staan ze weer met een eigen show in Ahoy!

Blijven vernieuwen en jezelf opnieuw uitvinden is iets wat hoog in het vaandel staat. Zoals zanger Torre al eens zei: “Ik zou het kut vinden als we over vijf jaar nog steeds hetzelfde doen.” Dat ze dit live meenemen, werd al duidelijk toen de single ‘Witch Doctor’ tot leven kwam.

Maak je op voor een vrijdag die je niet snel zult vergeten… Beleef met je voeten in het zand, zon aan de hemel en biertje in de hand een spectaculair strandconcert van Kensington en De Staat! @Live On The Beach

Foto’s Harold Versteeg