Nambyar

Zanger brengt gepassioneerde nieuwe single uit.

Blind Side is de nieuwe single van Nambyar. Vorig jaar bracht de zanger al de singles Caroline, Things Get Better, Starting A Fire en How Would It Feel uit. Afgezien van Starting A Fire zullen al deze nummers terug te vinden zijn op Nambyars debuutalbum dat eind oktober gaat uitkomen.

Ondanks de pandemie heeft Jesse Nambiar in 2020 niet stilgezeten. Hij maakte van de gelegenheid gebruik om zijn debuutalbum af te ronden. In aanloop naar de release zal hij regelmatig nieuwe nummers uitbrengen. Vandaag is de single Blind Side verschenen, een pop-/rocksong over een klassiek dilemma: volg je je hoofd of je hart?

Jesse schreef Blind Side als vraag aan zichzelf, vertelt hij. “Mijn Blind Side is mijn zwakke plek, mijn dode hoek. Ik heb moeite met verandering en soms voel ik mij alsof ik er niet meer bij pas in deze tijd. Op die momenten weet ik niet of ik mijn hoofd of mijn hart moet volgen. In dit nummer vraag ik aan die delen van mijzelf: ‘Are we still alright?’”

Blind Side is de eerste nieuwe muziek van Nambyar in 2021. Vorig jaar bracht Jesse, die zes maanden geleden vader werd van zijn zoon Jonah, voor het laatst muziek uit met de single How Would It Feel, die ook aan zijn pasgeboren zoon was opgedragen. In september 2020 presenteerde Nambyar de Live @ The Studio Sessions, een driedelige videoreeks met unieke live-opnames. @Sony Music