Welcome to The Village

Festival gaat door en kondigt eerste 28 namen aan!

Het eerste toonaangevende festival van de zomer zijn, die eer valt Welcome to The Village dit jaar ten deel. Op 16, 17 en 18 juli bouwt het festival recreatiegebied De Groene Ster in Leeuwarden weer om tot het mooiste kleine dorp van Nederland.

It Giet Oan!

‘Carrousel’ zo noemt WTTV het concept waarin 1.500 bezoekers per dag het festival kunnen gaan beleven, binnen de coronamaatregelen. Het festivalterrein wordt opgedeeld in drieën, per terrein kunnen 500 bezoekers genieten van alle geneugten die een festival te bieden heeft. Na ongeveer tweeënhalf uur op een terrein te hebben vertoefd wisselen de groepen van terrein.

Groep 1 verplaatst naar terrein 2, Groep 2 naar terrein 3 en Groep 3 naar terrein 1. Ieder terrein is uniek en heeft een andere uitstraling, met als middelpunt een groot terras voor een muziekpodium.

Daarnaast zijn er op elk terrein verschillende programmaonderdelen voor kleinere groepen te bezoeken en kan men natuurlijk genieten van (h)eerlijk en lokaal eten en drinken. Iedere route heeft een uniek programma, daardoor krijgt iedere bezoekersgroep een andere beleving. Alles vooralsnog zittend, en op anderhalve meter afstand van elkaar.

De eerste 28 acts die komende zomer naar Leeuwarden komen zijn: Ares, Bab L’Bluz, Charlotte Adigéry, Chibi Ichigo, Chung Kings, Ciel, Cloudsurfers, Dragonfruit, Froukje, Global Charming, Joya Mooi, Klein, La Jungle, Lewsberg, Lola’s Dice, Meskerem Mees, Nana Adjoa, Raw Roets, Roosbeef, Slift, Slow Worries, Sor, Sylvie Kreusch, The Guru Guru, The Mauskovic Dance Band, The Visual, Yin Yin en Zwangere Guy. @WTTV Welcome To The Village

Kaartverkoop start op zaterdag 22 mei. www.wttv.nl/tickets